Några idéer om erektil dysfunktion – Vad kan du göra åt det? – Highgate … Du behöver veta

Några idéer om erektil dysfunktion – Vad kan du göra åt det? – Highgate … Du behöver veta

Några idéer om erektil dysfunktion – Vad kan du göra åt det? – Highgate … Du behöver veta

En av de vanligaste biverkningarna av IU alprostadil är en brännande känsla i penis. Om en erektion varar i över fyra timmar, kommer det säkert att behöva medicinskt intresse för att få det att sjunka. Kirurgisk terapi, Den stora medicinska behandlingen av ED inkluderar införande av ett penis tandimplantat (kallas dessutom penisproteser).

Även om placering av ett penis tandimplantat är ett kirurgiskt ingrepp som släpar hot, har de de högsta priserna på framgång och fullständig tillfredsställelse bland ED -behandlingsval. Penisimplantat är enheter som placeras helt inuti din kropp. De gör en stel penis som gör att du kan ha regelbundet sex. Detta är ett exceptionellt val för att öka oavbruten kärlek och gör kontakter mer spontana.

Den enklaste typen av tandimplantat är gjord av två lättböjda stolpar som vanligtvis är gjorda av silikon. Dessa silikonpinnar ger hanens penis den fasthet som behövs för sexuell infiltration. Implantatet kan böjas ned för kissa eller uppåt för sex. Med ett uppblåsbart implantat placeras vätskefyllda cyndriska rör på längden i penis.

När pumpen är inblandad blåser trycket i cylindrarna upp penis och gör den också stel. Sprängimplantat gör en regelbunden erektion och är en helt naturlig känsla för din följeslagare. Din kirurg kan föreslå ett smörjmedel för din följeslagare. Med implantatet kan killar styra fastheten och ibland erektionens storlek.

Det finns vanligtvis ingen anpassning till en killes känsla eller klimax. Penisimplantat placeras oftast under bedövning. Om en klient har en systemisk, hud- eller urinvägsinfektion bör denna kirurgiska behandling fördröjas tills alla infektioner behandlas. Om en man får blodslankare kan han efter det behöva prata med en klinisk expert om att sluta med medicinerna för valfri operation och återhämtning.

Snittet är antingen över penis där det registrerar sig med envis mage, eller under penis där det registrerar sig med pungen. Ingen vävnad tas bort. Blodförlust är vanligtvis liten. En individ kommer antingen att gå hem samma dag eller investera en kväll på sjukhuset. Återhämtningstid efter penisimplantat: De flesta killar kommer verkligen att känna obehag och kommer säkert att må bättre med en narkotisk smärtstillande medicin i en till två veckor.

Obehag, sår och svullnad efter operationen kommer säkert att pågå i ett par veckor. Under den första månaden borde män begränsa sin träning. Specialisten kommer att klargöra när och hur mycket träning som ska göras under läkningstiden. Killen brukar börja älska med sina penisimplantat 8 veckor efter kirurgiskt ingrepp.

Specialisten eller vårdsexperten på kosmetikkirurgens kontor kommer att chatta om exakt hur man blåser upp och även tömma implantatet. Det finns risker för kirurgisk kirurgisk behandling och även individer rådgörs före behandlingen. Om det finns en postoperativ infektion kommer implantatet sannolikt att elimineras. Verktygen är pålitliga, men i händelse av mekanisk störning måste enheten eller en del av gadgeten bytas ut operativt.

Många män med penisimplantat och även deras partner uppger att de är nöjda med resultaten, såväl som de återvänder till ännu mer spontan tillgivenhet. Medicinska prövningar, flera återställande eller regenerativa behandlingar undersöks för framtida behandling av ED: Extrakorporeal chockvågsbehandling (ESWT) – lågintensiva chockvågor som syftar till att reparera erektilvävnaderna och hjälpa till att återställa naturliga erektioner.

Fascination av erektil dysfunktion – Institutionen för urologisk kirurgi – Uc …

Personer som är intresserade bör se över riskerna och fördelarna (anmält godkännande) för varje, tillsammans med kostnader innan de påbörjar några vetenskapliga tester. Många behandlingar som inte godkänts av FDA omfattas inte av federala myndigheter eller exklusiva försäkringsfördelar. Kosttillskott https://manlig-halsa.se/generisk-cialis/, kosttillskott är framträdande och ofta billigare än receptbelagda läkemedel mot ED.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

Enter your keyword

X